Basseng, innsjø & hav

En rekke flotte bademuligheter

Gorges du verdon
En innsjø ca 1 time fra huset. Vannet er klart, knallblått og med god temperatur. Her kan man, i tillegg til å bade og nyte utsikten rundt seg, gjøre mange aktiviteter. F. eks rafting, klatring, canyoning, sykling og vandreturer.

Badeland
Badeland Aquatica i Frejus holder åpent mellom 5. juni og 15. september

Kysten
Rivieraen har “uendelig” med strender. I kort kjøreavstand fra huset, finner man en rekke flotte badebyer. 30-45 min unna finner man Ste Maxime, Port Grimaud og St Tropez.

Alle tre har kjempefine strender, i tillegg til at byene er veldig sjarmerende og vel verdt et besøk. Med 45 min i bil fra huset kommer man seg også til Cannes, men den aller nærmeste badebyen er nok Frejus.

Rafting
Den mest populære vannsporten innenlands er rafting og seiling i George du Verdon og i Lac de Saint Croix.Dette er en av de mest dramatiske naturområdene i Europa! Den legendariske Verdon-elva på grensen til Var er en unik og verdenskjent canyon.

Windsurfing
I regionen nord for St. Tropez finnes det innsjøer og elver som er ideelle for windsurfing. Ikke bare er det vesentlig mindre folksomt om sommeren, men bølgene der gjør det bedre for nybegynnere og mindre erfarne surfere. -Dessuten er det vakre omgivelser med det blå vannet omkranset av grønne fjelldaler