Fransk mat og gode tradisjoner

Provence byr på en rekke flotte resturanter 

Chateau de Berne
Vi anser denne vingården som den vakreste i området.
Denne nydelige vingården har flere restauranter å velge mellom. Alt fra enkel tapas til gourmet.
Vi anbefaler en lang lunsj under oliventrærne på La Bouscarelle.
www.chateauberne.com

Domino
Domino er en liten, sjarmerende restaurant i Draguignan. Her har de god mat og veldig hyggelig betjening. Her finner du god mat både til store og små. Vi har besøkt denne restauranten flere ganger, og har vært like fornøyde hver gang. På sommeren kan man nyte maten under trærne i restaurantens lille bakgård.
www.ledomino.fr/

Brasserie Bertin
Denne restauranten finner man i sentrum i Draguignan, og er en ærverdig, flott restaurant a la Grand Kafé i Oslo. Her serverer de nydelig mat i vakre omgivelser. En middag i denne restauranten anbefaler vi absolutt.
www.provenceweb.fr/83/brasserie-bertin/

Cigalon
En hyggelig, provencalsk restaurant i et lite bolighus i Flayosc. På sommeren kan du nyte den franske maten på den nydelige terrassen. Denne restauranten tilbyr også catering og kokkekurs.www.le-cigalon.com/

Asian Wok
Asian Wok ligger i bunnen av bakkene mot Draguignan, og tilbyr et bredt utvalg av asiatisk mat, både som take-away og sittende i restauranten. Her kan man spise så mye asiatisk mat man vil for en liten sum penger. Det er buffet med et bredt utvalg av forretter, og en egen kokk som lager wok etter dine ønsker. http://asiabuffetwok.fr/draguignan.html

La Salle a Manger
Fantastisk mat servert av svært hyggelig vertskap fra Holland. De snakker perfekt engelsk, om det skulle være ønskelig. Biffen er av typen som smelter på tungen, og dessertene er av typen som man bare MÅ spise opp, selvom man egentlig ikke orker.
Denne restauranten anbefaler vi på det varmeste!
www.la-salle-a-manger.com/

Bruno I Lourges*
En veldig kjent restaurant i Lorgues som er spesialisert på trøfler. Her kan man i tillegg til å nyte fantastisk mat, gå på kokkekurs. Se på restaurantens hjemmeside for å utforske hva den har å by på: restaurantbruno.com
Dette er en opplevelse!

Cote Rue i Draguignan
Denne stilige restauranten finner man i hjertet av Draguignan. Den kan være stolt av én Michelinstjerne, og er en gourmetrestaurant i gamlebyen. Restauranten beskriver sin egen fassade som en elegant, grå fasade med gammel stein, og en majestetisk dør av tre. Innenfor vil du bli forført av kokken Benjamin Collombats fortreffelige mat, og varmen fra hans kone, Sandrine.
.restaurant-coterue.com

L’Ostaou i Flayosc
Enda en restaurant som kan skryte av sin Michelinstjerne.
Denne restauranten finner man i den lille, sjarmerende byen, Flayosc, kun en liten kjøre- eller sykkeltur unna huset. Her får man servert provensalsk mat i sjarmerende og hyggelige omgivelser midt på den folkerike torget i Flayosc.
www.restaurantloustaou.com/

Residence de la Pinéde Saint Tropez ***
Denne restauranten med hele tre Michelinstjerner tilbyr orginale og gode gastronomiske smaker, under ledelse av sin Chef, Arnaud Donckele. Han er spesielt glad i naturlige produkter fra området, inkludert grønnsaker og sitrusfrukter, og samarbeider med lokale håndverkere.
residencepinede.com