Tilbakemeldinger fra besøkende

Tilbakemeldinger vi har fått av besøkende

Vi håper vi kan komme tilbake til dette franske paradiset!
For et vakkert sted! Vi har nytt stedet i fulle drag, og sitter tilbake med en mengde gode minner.
Dette er bare et helt utrolig flott sted å være! Jean Michell er helt super!
This home is well decorated and the house is beautiful
Dette er stedet som har alt og som passer for store og små
Flott å komme til et hus hvor alt er så i orden og i god stand. Det var ikke noe vi savnet! Francine og Jean Michell var dessuten svært hjelpsomme og hyggelige.
For et hus, sted og beliggenhet! 🙂
Alle feriegjestene ble storfornøyd med hva vi fikk oppleve her. Stedet har fungert optimalt for vår storfamilie!
Sommerferie på La Bastide de l’Ange, 21.7.- 4.8.2012. Fra Torbjørn en mørk, hustrig høstkveld en kort SMS: “For et hell! Jeg har funnet en skatt i Provence et sted! C’est tres magnifique, et je pense que c’est den drømmen vi alle har båret på: Et flott paradis for store og små! Og nå er vi midt i eventyret! Vi realiserer all fransk lektyre! St.Maxime, Cotignac, St. Tropez og Cannes, et vingårdsbesøk. Vi lar lysten styre i dette forjettede, herlige land! Om la Bastide de l’Ange er å si, hvis vi får lov å være så fri: Om Martha ser engler med vinger og fjær, kan ingen ting måle seg opp mot det her! Til heldige eier, Knut og Mette: Stedet bærer sitt navn med rette! På samme vis som Sareptas krukke det visselig evner all tørst å slukke! Nå reiser vi hjem til Rogaland og Møre. Vi håper, og tror, at tiden vil føre oss alle tilbake til “la maison de l’Olsens”, For nå er vi skikkelig “solgt” til Provence! En glad sommerhilsen fra storfamilien Igesund, Johansen, Mannes og Tholo med Eline, 6 år, Haakon 2 år, Ola 6 år og Yvonne år m/ m/mådre, fedre, besteforeldre, onkler og tanter.- Torbjørn Mannes Johansen , Norge
Huset og eiendommen er bare helt unikt. Så hvis det finnes 6-stjerners hus, må dette være det!
Vi vil takke for et fantastisk opphold vi har hatt her i la Bastide. Vi har storkost oss. Huset & hagen er bare helt supert!
Tusen takk for noen fantastiske dager i ett fantasisk flott land, på ett fantastisk flott sted! FOR EN PLASS DERE HAR! – NYDELIG!
For en plass!!! Dette har vært, og er en helt utrolig tur!
Gratulerer med eit fanstastisk hus og eiendom! Vi er veldig takknamleg for at vi har fått “låne” det til vårt program SOLGT på NRK. Dette blir knall!- Frode Søreide, NRK, Norge
Noen har skrevet en bok: “Spis, lev, elsk”. Forfatteren dro ikke til Italia, ikke til India og ikke til Bali! Hun satt på La Bastide de l’Ange og kjente på de viktige og gode tingene i livet og skrev hele boken 🙂 For det er det det handler om her!- Norge
September og helgetur til Frankrike: Fredagen leide vi bil og stoppet innom Cannes for en aldri så liten lunsj ved promenaden. Ferden videre mot huset ble forbi Esterel fjellene, st. raphael og Frejus. Fantastisk utsikt hele veien, et penere syn skal du lete lenge etter. På veien stoppet vi og handlet inn mat til kvelden og ikke minst Rosevin. Som den kresne vinsmakeren jeg er kan jeg si at jeg aldri har smakt bedre vin. Porten åpner seg og vi kjører inn alleen, som et eventyr. For et hus! Lørdagen startet med en fransk frokost kjøpt på den lokale bakeren bare 2 min. unna. Ferskt brød og ferske Crepes! Tres bien! Etterpå var det bare å legge seg ved bassengkanten og nyte det herlige været. Vi bestemte oss for å spise lunsj ute, og det skulle vise seg å bli en lunsj jeg sent vil glemme. Château de Berne! Den lekreste vingården jeg noen gang har sett, og det bare et steinkast unna! Ord kan ikke beskrive, det må bare oppleves. Resten av dagen tilbrakte vi i solen, ved bassenget, i praktfulle omgivelser, i huset. Søndagen, dagen for hjemreise, men tid til en liten tur innom Nice! Utrolig fin by, kafeer/restauranter langs hele promenaden, og et yrende liv. Rett og slett en helt fantastisk helg! Været, huset, omgivelsene, maten, vinen, og menneskene. Parfait som de ville sagt i frankrike. Er du i tvil om dette er stedet for deg? Jeg er ikke! Tusen takk for en uforglemmelig helg!- Tina, Norge
Jeg reiser hjem med sommerfugler og en liten forelskelse i magen. For jeg er blitt forelsket i dette huset og stedet. Jeg vil ABSOLUTT tilbake!
For et fantastisk sted! Dere har funnet en perle!
For et fantastisk sted! Englegården, rett og slett! Vi har stadig lurt på når Toppen Bech skal dukke opp bak en busk med en lavendel i håret – dette har vært en rikelig og herskapelig opplevelse!
Jordens perle! Vakre omgivelser, et hus uten sidestykke.
Et kjempefint sted,med mange aktivitetsmuligheter! Vi har storkost oss med sol, god mat og drikke, volleyball, bordtennis, dart, fotball,sol og bading. Også flotte sykkelturer. Gleder oss til neste tur!
For noen av oss er dette første bekjentskap med dette utrolige stedet. Det er rett og slett fantastisk. Dere vet nok ikke hvor heldige dere er, men det er vel fortjent!
Den følelsen kan nesten ikke beskrives, men jeg prøver med “helt fabelaktig”.
Dette huset/stedet har en “god sjel” og kan gi lindring og rekreasjon.